Το καθιστό ποδήλατο Amila Atlas 600R, απευθύνεται κυρίως σε αρχάριους χρήστες για προπονήσεις χαμηλότερης έντασης, αλλά και σε προχωρημένους αθλητές που θέλουν να διατηρήσουν την φυσική τους κατάσταση και να ενισχύσουν την καρδιαγγειακή τους υγεία. Είναι ιδανικό για ηλικιωμένους, υπέρβαρους ή για ανθρώπους που αναρρώνουν από τραυματισμούς, καθώς η καθιστή θέση δεν επιβαρύνει τα γόνατα, υποστηρίζει την μέση και προσφέρει μεγαλύτερη άνεση. Η άσκηση σ' ένα καθιστό ποδήλατο επικεντρώνεται περισσότερο στους γλουτούς και στους κοιλιακούς.

Κονσόλα
Διαθέτει οθόνης τεχνολογίας LCD, όπου μπορείτε να δείτε σε αυτή όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για την προπόνηση σας Χρόνος, Ταχύτητα, Απόσταση, Θερμίδες, Καρδιακοί Παλμοί, Περιστροφές/λεπτό, Ποσοστό λίπους, Αποκατάσταση καρδιακών παλμών. Τα διαφορετικά "παράθυρα" στην οθόνη την καθιστούν εύκολη στην ανάγνωση και στην χρήση. Στο κέντρο θα βρείτε μια θέση για το τάμπλετ σας για να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας σειρά όσο κάνετε άσκηση.


Άνετες λαβές
Το καθιστό ποδήλατο ATLAS 600R από την AMILA διαθέτει λαβές με επενδύσεις μαλακών υλικών για άνετο και γερό κράτημα. Οι γωνίες στις λαβές προσφέρουν διαφορετικά κρατήματα για περισσότερη άνεση και εναλλαγή θέσεων.

Μαγνητική αντίσταση
Η αλλαγή αντίστασης γίνεται χειροκίνητα από τον μοχλό που βρίσκεται κάτω από την κονσόλα. Υπάρχουν 10 επίπεδα αντίστασης να διαλέξετε και να προσαρμόσετε την προπόνηση σας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Δίσκος 5 κιλά
Ένα από τα σημαντικά στοιχεία ενός στατικού ποδηλάτου είναι ο τροχός του. Ο δίσκος του είναι χαλύβδινος, βάρους 5 κιλών απόλυτα ευθυγραμμισμένος για ωραία και απαλή αίσθηση. Ένα άλλο στοιχείο που είναι πάρα πολύ σημαντικό είναι οι μαγνήτες του. Η ποιότητα των μαγνητών αλλά και η σωστή τοποθέτηση τους θα σας δώσει την ομαλή κίνηση που περιμένετε, χωρίς αυτά τα ενοχλητικά "κενά" σαν κολλήματα.

Άνεση και σταθερότητα
Είναι εξοπλισμένο με μανιβέλα 3ων σημείων, που προσφέρει καλύτερη εμπειρία από την μονοκόμματη. Τα πετάλια του ποδηλάτου είναι από μαλακά πλαστικά, ενώ διαθέτουν και ιμάντα πρόσδεσης για σιγουριά σε κάθε πετάλιά.

Ρυθμιζόμενη θέση
Το κάθισμα του ποδηλάτου έχει επιλογή μεταξύ 4ων θέσεων. Η ρύθμιση της θέσης γίνεται πανεύκολα με το μοχλό που βρίσκεται στα δεξιά του καθίσματος. Η ράγα κύλισης της θέσης είναι από αλουμίνιο για την καλύτερη προστασία από την σκουριά (που προκαλείται από τον ιδρώτα), αλλά και για την υψηλή αισθητική που προσφέρει.

Κάθισμα - Αισθητήρες Καρδιακών Παλμών
Tο κάθισμα είναι από αφρώδη υλικά, τα οποία προσφέρουν προστασία αλλά και καλή στήριξη. Διαθέτει πλάτη σε στυλ διχτυού που βοηθάει στον καλύτερο αερισμό, και στην μείωση της θερμοκρασίας του σώματος. Δεξιά και αριστερά από το κάθισμα θα βρείτε 2 λαβές με επένδυση μαλακών υλικών που προσφέρουν άνετο και γερό κράτημα, ενώ στις άκρες των λαβών θα βρείτε τους αισθητήρες καρδιακών παλμών. Οι αισθητήρες είναι εργονομικά τοποθετημένοι έτσι ώστε να ακουμπάνε τα χέρια σας πάνω τους όντας σε φυσική θέση. Αυτό θα βοηθήσει ώστε να παρακολουθείτε καλύτερα την προπόνηση σας (τους παλμούς, τις θερμίδες που καίτε κλπ) απευθείας από την οθόνη του ποδηλάτου.

Φορητότητα
Οι ρόδες μεταφοράς (στο μπροστά μέρος) και λαβή μεταφοράς (στο πίσω μέρος) από χρωμιωμένο σίδερο, θα εξασφαλίσουν την εύκολη μετακίνηση του ποδηλάτου. Τέλος στα πίσω ποδαράκια του ποδηλάτου θα βρείτε τους ρυθμιστές κλίσης, που θα σας βοηθήσουν σε περίπτωση ύπαρξης μικρής κλίσης, το ποδήλατο να κάτσει καλύτερα.

Χαρακτηριστικά:
Επίπεδα αντίστασης: 10
Βάρος τροχού: 5 κιλά
Μέγιστο βάρος χρήστη: 120 κιλά
Τύπος οθόνης: LCD
Μέγεθος οθόνης (in): 4,4x2,5
Βάση κινητού - tablet: Ναι
Καρδιακοί παλμοί: Αφής
Σχέση μετάδοσης: 1:7,6
Βάρος: 44 κιλά
Διαστάσεις: 161 x 67 x 114 εκ.
Μανιβέλα: 3ων Τεμαχίων
Μετάδοση: Ιμάντας
Εγγύηση ηλεκτρονικών μερών: 2 έτη
Εγγύηση εργασίας: 1 έτος
Εγγύηση πλαισίου: 2 έτη
Εγγύηση λοιπών μερών: 1 έτος

42-027

Άλλα προϊόντα

9 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία