Το όρθιο ποδήλατο της εταιρείας Amila, απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και να αυξήσουν την αερόβια ικανότητα τους. Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και επίπεδα φυσικής κατάστασης, από αρχάριους μέχρι προχωρημένους αθλητές, καθώς διαθέτει διαφορετικά επίπεδα αντίστασης. Επίσης αποτελεί ένα από τα λιγότερο ογκώδη μηχανήματα γυμναστικής για το σπίτι και είναι ιδανικό για μικρούς χώρους και διαμερίσματα. Ο σχεδιασμός του προϋποθέτει ότι κάθεστε στη σέλα και δεν ενδείκνυται για όρθια ποδηλασία. Διαθέτει ηλεκτρική κονσόλα, στην οποία μπορείτε να διαβάζετε πληροφορίες για τις ρυθμίσεις δυσκολίας και την απόσταση. Τέλος, με τα ροδάκια που έχει, η μεταφορά του μέσα στο σπίτι γίνεται εύκολα.

Κονσόλα
Η κονσόλα του είναι πολύ όμορφα σχεδιασμένη και πλήρως λειτουργική, καθώς μπορείτε να δείτε σε αυτή όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για την προπόνηση σας όπως ταχύτητα, πεταλιές/λεπτό, χρόνος, απόσταση, καρδιακοί παλμοί, θερμίδες, watt, ποσοστό λίπους. Τοποθετήσετε το Tablet σας στην εσοχή και παρακολουθήστε την αγαπημένη σας σειρά ή κάποιο video κατά την διάρκεια της άσκησης. Βάλτε το μπουκάλι νερού στην ειδική θήκη που βρίσκεται στον μπροστινό λαιμό του ποδηλάτου, και μείνετε ενυδατωμένοι. Ρυθμίστε την αντίσταση από την κονσόλα ή επιλέξτε ένα από τα 14 διαθέσιμα προγράμματα και ξεκινήστε την προπόνηση σας.

Άνετες λαβές
Το ποδήλατο AMILA Aston BX7P διαθέτει λαβές με επενδύσεις μαλακών υλικών για άνετο και γερό κράτημα, ενώ υπάρχουν ξεχωριστά μαξιλάρια για τους αγκώνες.

Οι λαβές επίσης διαθέτουν αισθητήρες καρδιακών παλμών.


Ποιότητα κατασκευής
Διαθέτει δίσκο βάρους 5 κιλών και ηλεκτρομαγνητική αντίσταση 16 επιπέδων. Η μετάδοση γίνεται με ιμάντα, ενώ η μανιβέλα είναι τριών σημείων, προσδίδοντας φυσικότητα στην κάθε πεταλιά. Το μέγιστο βάρος χρήστη είναι στα 120 κιλά. Έχει ροδάκια μεταφοράς για ευκολία στην μετακίνηση του. Έτσι όταν τελειώνετε την προπόνηση σας μπορείτε να το αποθηκεύετε εύκολα χωρίς να σας πιάνει χώρο στο σπίτι.

Αναπαυτική σέλα
Είναι ιδιαίτερα αναπαυτική, κάτι το οποίο θα σας βοηθήσει να γυμνάζεστε με τις ώρες, χωρίς την περιττή κούραση.

Ρυθμίστε την τόσο στο ύψος όσο και στην απόσταση από το τιμόνι εύκολα και γρήγορα.

Χαρακτηριστικά:
Σύστημα αντίστασης: Μαγνητικό, ελεγχόμενο από ηλεκτρικό μοτέρ
Βάρος τροχού: 5 κιλά
Μέτρηση καρδιακών παλμών με αισθητήρες παλάμης στις χειρολαβές
Ενδείξεις Ταχύτητα, Πεταλιές/λεπτό, Χρόνος, Απόσταση, Καρδιακοί παλμοί, Θερμίδες, Watt, Ποσοστό λίπους
Μετάδοση μέσω ιμάντα
Προγράμματα: 12 προεγκατεστημένα + HRC + Watt + Χρήστη
16 επίπεδα ηλεκτρικής ρύθμισης της αντίστασης
Βάρος προϊόντος: 34 κιλά
Βάρος συσκευασίας: 41.5 κιλά
Διαστάσεις όταν στηθεί: 109 x 54 x 142 εκ.
Διαστάσεις συσκευασίας: 109 x 69 x 27.5 εκ.
Μέγιστο βάρος χρήστη: 120 κιλά
Εξοπλισμός: Θήκη για μπουκάλι, βάση για Smartphone / tablet, ροδάκια μεταφοράς
Εγγύηση ηλεκτρονικών μερών: 24
Εγγύηση εργασίας: 12 μήνες
Εγγύηση πλαισίου: 36 μήνες
Εγγύηση λοιπών μερών: 24 μήνες




42-024

Άλλα προϊόντα

9 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία