Η Amila GT-B20, είναι μια στατική πεταλιέρα που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και επίπεδα φυσικής κατάστασης, καθώς παρέχει μια απλή και αποτελεσματική άσκηση για τα πόδια, τα χέρια και τους γλουτούς. Ιδανική για ηλικιωμένους και για ανθρώπους που θέλουν να ασκηθούν στο σπίτι τους, χωρίς να χρειάζεται να πάνε στο γυμναστήριο ή να επενδύσουν σε ογκώδη και πιο ακριβά όργανα γυμναστικής. Είναι επίσης κατάλληλη για ανάρρωση από τραυματισμούς ή για αποκατάσταση μετά από εγχείρηση. Το πολύ μικρό της μέγεθος της επιτρέπει να μπαίνει κάτω από το κρεβάτι ή το γραφείο σας.

LCD οθόνη
Ευανάγνωστη οθόνη με τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Η οθόνη θα ανάψει με το που ξεκινήσετε την άσκηση. Οι μετρήσεις που μπορείτε να δείτε από την οθόνη είναι ο χρόνος, ο αριθμός των βημάτων, οι θερμίδες και ο συνολικός αριθμός (αθροιστικά) βημάτων που έχετε κάνει. Τέλος υπάρχει η επιλογή του scan για να βλέπετε με εναλλαγή των παραπάνω ενδείξεων.

Χωρίς χρήση ρεύματος
Για την λειτουργία της πεταλιέρας δεν χρειάζεστε σύνδεση με το ρεύμα κάτι που της δίνει μεγαλύτερη ελευθερία. Για την οθόνη θα χρειαστείτε μια μπαταρία ΑΑΑ.

Μεταβαλλόμενη αντίσταση
Γυρνώντας τον μοχλό, μπορείτε να αλλάζετε την αντίσταση σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Η πεταλιέρα λόγω ότι απευθύνεται κυρίως σε ηλικιωμένους προσφέρει χαμηλές αντιστάσεις, ώστε να είναι ιδανικές για ελαφριά άσκηση.

Αντιολισθητικά πετάλια
Τα πετάλια είναι κατασκευασμένα με αντιολισθητική υφή για να σας προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά κατά την διάρκεια της άσκησης σας.

Κατάλληλο για χέρια και πόδια
Ο σχεδιασμός του είναι κατάλληλος για να κάνετε άσκηση και με τα πόδια αλλά και με τα χέρια. Τοποθετήστε το σε ένα τραπέζι για άσκηση με τα χέρια ή στο πάτωμα για να γυμνάσετε τα πόδια σας.

Χαρακτηριστικά :
Βάρος: 7.5 κιλά
Διαστάσεις: 36 x 37 x 37 εκ.
Χωρίς σέλα
Ιδανικό για κινησιοθεραπεία
Ρυθμιστής αντίστασης
Αντιολισθητικά πετάλια με ιμάντες
Χειρολαβή για εύκολη μεταφορά
Μετρητής: Scan, Χρόνος, Θερμίδες, Επαναλήψεις, Συνολικές επαναλήψεις

Οφέλη
Αποτρέπει την μυϊκή ατροφία.
Βελτιώνει την αποτελεσματικότητα του κυκλοφορικού και του αναπνευστικού συστήματος.
Υποστηρίζει την ορθή κυκλοφορία του αίματος.
Βελτιώνει την διάθεσή και φέρνει ευφορία λόγω της έντονης έκκρισης ενδορφινών κατά τη διάρκεια της άσκησής.
Ασκείσαι από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου.

Χαρακτηριστικά
Είδος:Πεταλιέρα (Mini Bike)
Τρόπος Λειτουργίας:Μαγνητικό (Χειροκίνητο)
Ηλεκτρονική Κονσόλα:Ναι

42-001

Άλλα προϊόντα

9 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία