Το ελλειπτικό μηχάνημα Amila EX6 είναι ιδανικό για γυμναστική στο σπίτι. Απευθύνεται σε ανθρώπους που αναζητούν έναν ασφαλή τρόπο να ενισχύσουν την φυσική τους κατάσταση, να αυξήσουν την αερόβια ικανότητα τους και να χάσουν βάρος. Είναι κατάλληλο για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης, από αρχάριους μέχρι προχωρημένους χρήστες έως 120 κιλά, αλλά και για όσους έχουν τραυματισμούς ή περιορισμούς στην κίνηση, καθώς δεν επιβαρύνει τις αρθρώσεις. Σας επιτρέπει ταυτόχρονα να κινείτε χέρια και πόδια, προσομοιώνοντας την φυσική κίνηση κατά την βάδιση, μεταφέροντας ταυτόχρονα αντίσταση τόσο στα άνω όσο και στα κάτω άκρα. Το μηχάνημα διαθέτει δίσκο 6 κιλών με χειροκίνητη ρύθμιση αντίστασης και η κίνηση του χαρακτηρίζεται πολύ ομαλή.
Για κάθε αγορά ελλειπτικού θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για την καλή λειτουργία του μηχανήματος, το μέγιστο βάρος του χρήστη θα πρέπει να είναι 10-12 κιλά λιγότερα από το εργοστασιακό μέγιστο βάρος χρήστη του ελλειπτικού.

Compact Κονσόλα
Η κονσόλα του Amila EX6, είναι καλαίσθητη και περιέχει οθόνη με όλες τις χρήσιμες ενδείξεις για την άσκηση σας καθώς και βάση κινητού/tablet. Η οθόνη LCD, αναγράφει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες όπως χρόνος, ταχύτητα, απόσταση, θερμίδες, περιστροφές/λεπτό, καρδιακοί παλμοί, σωματικό λίπος. Για την καλύτερη παρακολούθηση της προπόνησης σας έχει αισθητήρες καρδιακών παλμών.

​Ομαλή κίνηση και αντιολισθητικά πετάλια
Ανεβείτε επάνω στο ελλειπτικό, και απολαύστε την ομαλή κίνηση που έχει. Ο λόγος της ομαλής κίνησης είναι είναι η σύνδεση των πεταλιών επάνω στον τροχό σε συνδυασμό με το μέγεθος του δίσκου που είναι 24 εκατοστά. Το μήκος διασκελισμού είναι αρκετά καλό στα 34 εκατοστά. Τα πετάλια του είναι αρκετά μεγάλα 39.5 x 15.5 εκατοστά και με την αντιολισθητική σχεδίαση του είστε σίγουροι για κάθε βήμα.
​Ρυθμιστής Αντίστασης
Ρυθμίστε την αντίσταση και την δυσκολία της άσκησης σύμφωνα με τα δικά σας δεδομένα από τον επιλογέα που βρίσκεται στον "λαιμό" του ελλειπτικού. Το AMILA EX6 διαθέτει 8 επίπεδα αντίστασης.
Στο μπροστινό μέρος επίσης, θα βρείτε και μια βολική θήκη για μπουκάλι για να το έχετε διαθέσιμο κοντά σας και να μείνετε ενυδατωμένοι κατά την διάρκεια της άσκησης.
​Ροδάκια μεταφοράς
Για την μεγαλύτερη ασφάλεια σας, την προστασία του ελλειπτικού, αλλά και την ευκολία μεταφοράς το Amila EX6, διαθέτει ροδάκια μεταφοράς. Μεταφέρετε το εύκολα, γρήγορα με ασφάλεια μέσα στο σπίτι μόνοι σας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά :
Ενσωματωμένες ρόδες μεταφοράς
Κονσόλα: LCD 80 x 50 χιλ.
Μετάδοση: Ιμάντας
Αντίσταση: μαγνητική/χειροκίνητη
Άξονας: Φ20 x 141 χιλ.
Πετάλια: 39.4 x 15.5 x 7.5 εκ.
Διαστάσεις: 117.5 x 52.8 x 164.5 εκ.
Δίσκος: 6 κιλά
Μήκος διασκελισμού: 34 εκ.
Επίπεδα αντίστασης: 8
Διάμετρος δίσκου: 24 εκ.
Τύπος οθόνης: LCD
Μέγεθος οθόνης (in): 3.71
Ενδείξεις: χρόνος, ταχύτητα, απόσταση, θερμίδες, περιστροφές/λεπτό, καρδιακοί παλμοί, scan, σωματικό λίπος
Καρδιακοί παλμοί: Αφής
Βάση κινητού/tablet: Ναι
Θήκη Μπουκαλιού: Ναι
Μέγιστο βάρος χρήστη: 120 κιλά
Εγγύηση: 2 έτη

43-009

Άλλα προϊόντα

8 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία