Κρεατίνες

Κατασκευαστές

Δημοφιλή προϊόντα

CREATINE MONOYDRATE 500gr+250gr FREE(AMIX) Μεγαλύτερη προβολή

CREATINE MONOYDRATE 300gr (AMIX)

12-019

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

16,50 € με Φ.Π.Α

Τιμή Καταστήματος:

19,50 €

Άλλες πληροφορίες

Το AMIX Creatine Monohydrate είναι το πιο γνωστό, απόλυτα αποτελεσματικό και ευρέως χρησιμοποιούμενο συμπλήρωμα αθλητών. Είναι ένα φυσικό υποκατάστατο που παράγεται στο σώμα και υποστηρίζει την σωματική φυσική παραγωγή του ATP, το οποίο είναι το καύσιμο που χρησιμοποιείται από τους μύες κατά την διάρκεια έντονης μυϊκής σύσπασης παρέχοντας εκρηκτική ενέργεια και δύναμη αντοχής. Η Creatine Monohydrate  είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για bodybuilders, αρσιβαρίστες όπως επίσης και για αθλητές δύναμης που θέλουν να χτίσουν έναν μυϊκό ιστό, να αυξήσουν την δύναμη τους, να μεγιστοποιήσουν την αντοχή και να βελτιώσουν την συνολική φυσική κατάσταση.
Το AMIX Creatine Monohydrate περιέχει 100% καθαρή, λεπτότατη μικρομετροποιημένη και HPLC  δοκιμασμένη μονοϋδρική κρεατίνη. Για μέγιστη μυϊκή ανάπτυξη  και αύξηση δύναμης είναι σημαντικό να πίνετε αρκετή ποσότητα υγρού (νερό) κατά την διάρκεια λήψης του συμπληρώματος με την μονοϋδρική κρεατίνη. Αυτό θα βεβαιώσει την ικανοποιητική μυϊκή ενυδάτωση και την επακόλουθη κυτταρική διόγκωση σαν αποτέλεσμα. Η μονοεδρική κρεατίνη μπορεί να συνδυαστεί  με άλλα AMIX προϊόντα όπως η L-Glutamine (γλουταμίνη), αμινοξέα και Whey πρωτεΐνη.

Οφέλη:
 
  • Υποστηρίζει την μυϊκή ανάπτυξη
  • Αυξάνει την ισχύ και την εκρηκτική δύναμη
  • Διογκώνει τα μυϊκά κύτταρα
  • Δοκιμασμένο από HPLC
  • Επιταχύνει την ανάρρωση
 Δοσολογία: Ανακατεύουμε ένα δοσομετρητή ή ένα κουταλάκι του γλυκού (5γρ.) σε νερό ή χυμό μετά την προπόνηση,την ίδια δόση κρατάμε και τις ημέρες χωρίς προπόνηση.

7 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία