Ηλεκτρολύτες - Ενεργειακά

Κατασκευαστές

Δημοφιλή προϊόντα

Sale
CARBONEX 12tabl (ENDURO) Μεγαλύτερη προβολή

CARBONEX 12tabl (ENDURO)

14-004

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

5,50 € με Φ.Π.Α

Τιμή Καταστήματος:

7,50 €

Άλλες πληροφορίες

To πλέον αποτελεσματικό ενεργειακό συμπλήρωμα διατροφής σε ταμπλέτες με υπέροχη γεύση.

Μια ειδική φόρμουλα με απλούς και σύνθετους υδατάνθρακες και ένα μοναδικό συνδυασμό συστατικών, όπως καφεΐνη, ταυρίνη, τυροσίνη, κρεατίνη, bcaa αμινοξέα, βιταμίνη C και μαγνήσιο για άμεση ενέργεια, διέγερση, πνευματική συγκέντρωση και μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Οι ταμπλέτες Carbonex είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές ως η πλέον ταχεία πηγή ενέργειας και μάλιστα με μια απίστευτη γεύση. Η αύξηση της ενέργειας και η διέγερση που προκαλούν είναι τόσο αποτελεσματική λόγω της μορφής της μασώμενης ταμπλέτας, η οποία εισέρχεται στους στοματικούς αδένες με αποτέλεσμα να μεταφέρονται γρηγορότερα στον οργανισμό. Αυτό σημαίνει καλύτερη και αποτελεσματικότερη χρήση από το σώμα μας.

Η πηγή ενέργειας για τους μυς είναι ένα μείγμα απλών και σύνθετων υδατανθράκων ενώ η διέγερση προκαλείται από ένα ιδανικό συνδυασμό ενεργών συστατικών όπως καφεΐνη, ταυρίνη και τυροσίνη.

Αυτή η διέγερση αυξάνει ακόμα περισσότερο λόγω της ύπαρξης των απλών υδατανθράκων που περιέχονται στην ταμπλέτα.

Παράλληλα περιέχεται κρεατίνη για ακόμα μεγαλύτερη μυϊκή ενέργεια, ενώ ενισχύεται η αποθεραπεία με την προσθήκη bcaa αμινοξέων, βιταμίνης C και μαγνήσιου.

Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ένας αθλητής για να βελτιώσει τις αποδόσεις του, κυρίως για αθλήματα που σχετίζονται με την ταχύτητα και την αντοχή.
Δοσολογία: 1-2 μασώμενες ταμπλέτες για άμεση ενέργεια.

9 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία