Το ποδήλατο Viking Spin Bike V-2, απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση, να αυξήσουν την αντοχή τους και να κάψουν θερμίδες. Είναι κατάλληλο για αρχάριους αλλά και προχωρημένους χρήστες, αφού διαθέτει διαφορετικά επίπεδα αντίστασης. Επίσης αποτελεί ιδανική επιλογή για αθλητές, που θέλουν να βελτιώσουν την απόδοσή τους σε αγώνες ποδηλασίας ή άλλα αθλήματα που απαιτούν καλή καρδιαγγειακή κατάσταση και αντοχή.
Είναι ένα σύγχρονο στατικό ποδήλατο ταχύτητας που συνδυάζει τον γρήγορο και δυνατό ρυθμό των Spinning Bikes με την ομαλή και αθόρυβη αντίσταση του μαγνητικού συστήματος πέδησης. Έτσι κερδίζουμε από την έντονη άσκηση και τις αυξημένες καύσεις που μόνο ένα Spin Bike μπορεί να μας προσφέρει χωρίς να υπάρχει θόρυβος από το φρένο και χωρίς να χρειάζεται να αλλάζουμε τακάκια ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Παράλληλα τόσο η αντίσταση όσο και η κύλιση είναι πιο ομαλή και προοδευτική ενώ είναι πιο εύκολη και άμεση, χωρίς τον κίνδυνο μυϊκού τραυματισμού, η γρήγορη παύση της ποδηλασίας.

Κονσόλα
Η κονσόλα του είναι απλή αλλά πλήρως λειτουργική και μπορείτε να δείτε σε αυτή όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για την προπόνηση σας όπως Χρόνος, Ταχύτητα, Απόσταση, Θερμίδες, και Καρδιακοί Παλμοί. Διαθέτει επίσης αισθητήρες καρδιακών παλμών στις χειρολαβές.

Ρυθμιζόμενο κάθισμα και τιμόνι
Εργονομική σέλα από ανατομικό υλικό, ρυθμιζόμενη σε κάθετο και οριζόντιο επίπεδο. Η απόσταση μεταξύ σέλας και πεντάλ μπορεί να ρυθμιστεί στο μέγιστο ύψος των 95 εκ. για να βολεύει και τους ψηλότερους αναβάτες. Το τιμόνι προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες λαβής και μπορεί να ρυθμιστεί σε ύψος.

Στιβαρή κατασκευή
Διαθέτει δίσκο βάρους 6 κιλών, χειροκίνητη μαγνητική αντίσταση 8 επιπέδων. Η μετάδοση γίνεται με αθόρυβο ιμάντα βιομηχανικού τύπου, ενώ η μανιβέλα είναι μεγάλης αντοχής με δυνατότητα πρόσθιας και οπίσθιας κίνησης. Το μέγιστο βάρος χρήστη είναι στα 130 κιλά. Επιπλέον διαθέτει σταθεροποιητές εδάφους μπρος και πίσω για μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια.

Ροδάκια μεταφοράς
Διαθέτει ροδάκια μεταφοράς για ευκολία στην μετακίνηση του. Έτσι όταν τελειώνετε την προπόνηση σας μπορείτε να το αποθηκεύετε εύκολα χωρίς να σας πιάνει χώρο στο σπίτι.

Οφέλη
Βοηθάει στην ενίσχυση της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων, μειώνοντας τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακών παθήσεων.
Ενδυναμώνει τους μυς των ποδιών και των γλουτών.
Μειώνει το σωματικό λίπος και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό.
Βελτιώνει την διάθεσή και φέρνει ευφορία λόγω της έντονης έκκρισης ενδορφινών κατά τη διάρκεια της άσκησής.
Ασκείσαι από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου.

Χαρακτηριστικά:
Στιβαρός σκελετός με αντοχή χρήστη 130 κιλών
Μαγνητικό σύστημα πέδησης με 8 ισχυρά επίπεδα αντίστασης.
Μετάδοση κίνησης με αθόρυβο ιμάντα βιομηχανικού τύπου
Φρένο έκτακτης ανάγκης
Αγωνιστικού τύπου πεντάλ
Στρόφαλος (μανιβέλα) μεγάλης αντοχής με δυνατότητα πρόσθιας και οπίσθιας κίνησης
Η απόσταση μεταξύ σέλας και πεντάλ μπορεί να ρυθμιστεί στο μέγιστο ύψος των 95cm για να βολεύει και τους ψηλότερους αναβάτες
Ρυθμιζόμενοι σταθεροποιητές εδάφους εμπρός – πίσω
Ρόδες μεταφοράς
Διαστάσεις ποδηλάτου ΜxΠxΥ: 113 x 43 x 116 εκατοστά
Διαστάσεις συσκευασίας: 107 x 25 x 87 εκατοστά
Βάρος μηχανήματος / συσκευασίας: 31 / 35 κιλά
Πιστοποίηση: CE
Εγγύηση: 2 έτη

42-005

Άλλα προϊόντα

10 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία