Το ποδήλατο spinning Amila Robust, απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση, να αυξήσουν την αντοχή τους και να κάψουν θερμίδες. Είναι κατάλληλο για αρχάριους αλλά και προχωρημένους χρήστες, αφού διαθέτει διαφορετικά επίπεδα αντίστασης. Επίσης αποτελεί ιδανική επιλογή για αθλητές, που θέλουν να βελτιώσουν την απόδοσή τους σε αγώνες ποδηλασίας ή άλλα αθλήματα που απαιτούν καλή καρδιαγγειακή κατάσταση και αντοχή. Ο δίσκος 24 κιλών, εγγυάται πιο ομαλή κίνηση και το καθιστά κατάλληλο για έντονες προπονήσεις.

​Άνετες λαβές
Διαθέτει 6 λαβές για εναλλαγή των θέσεων ποδηλασίας. Οι λαβές είναι επενδεδυμένες με μαλακά υλικά για άνετο και γερό κράτημα. Το τιμόνι ρυθμίζεται εύκολα με τα πόμολα οριζοντίως και καθέτως για να το προσαρμόσετε στα μέτρα σας

Μεταλλικά διπλά πετάλια με ιμάντα και SPD
Τα πετάλια του είναι μεταλλικά, για αντοχή, αίσθηση και υψηλή αποδοτικότητα. Διαθέτουν αντιολισθητικό σχεδιασμό, αλλά και ιμάντα πρόσδεσης από τη μια πλευρά, ενώ από την άλλη πλευρά διαθέτουν SPD βύσμα για τέλεια εφαρμογή με τα κατάλληλα ποδηλατικά παπούτσια για σιγουριά σε κάθε πεταλιά. Η μετάδοση γίνεται με αλυσίδα για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο! Η μανιβέλα είναι 3ών σημείων 30Β, 170mm με σφραγισμένα ρουλεμάν.

Δίσκος 24 κιλά - Θήκη μπουκαλιού
Προκειμένου να έχετε ιδανική αίσθηση κατά την άσκηση με Spin, θα πρέπει ο τροχός να είναι ευθυγραμμισμένος και με αρκετός βάρος (σε περίπτωση μη μαγνητικού). Ο δίσκος ζυγίζει 24 κιλά.
Στο μπροστινό μέρος θα βρείτε και μια βολική θήκη για μπουκάλι για να το έχετε διαθέσιμο κοντά σας και να μείνετε ενυδατωμένοι κατά τη διάρκεια της άσκησης

​Ρυθμιζόμενη αντίσταση
Η ρύθμιση της αντίστασης γίνεται πολύ εύκολα μέσω του περιστροφικού μοχλού. Χάριν στον σχεδιασμό του, μπορείτε να πραγματοποιήσετε πολύ μικρές αλλαγές προσαρμόζοντας την προπόνηση κοντά στις πραγματικές συνθήκες.

Ρυθμιζόμενη, αγωνιστικού τύπου σέλα
Η σέλα θυμίζει αυτές των ποδηλάτων δρόμου, για να έχετε πιο φυσική αίσθηση. Το ύψος και η απόσταση από το τιμόνι ρυθμίζονται πολύ εύκολα για να μπορείτε να προσαρμόσετε το ποδήλατο στα δικά σας μέτρα.

Οφέλη
Βοηθάει στην ενίσχυση της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων, μειώνοντας τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακών παθήσεων.
Ενδυναμώνει τους μυς των ποδιών και των γλουτών.
Μειώνει το σωματικό λίπος και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό.
Βελτιώνει την διάθεσή και φέρνει ευφορία λόγω της έντονης έκκρισης ενδορφινών κατά τη διάρκεια της άσκησής.
Ασκείσαι από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου.

Χαρακτηριστικά:
Τύπος: Spin
Βάρος τροχού: 24 κιλά
Μέγιστο βάρος χρήστη: 150 κιλά
Χρήση USB (Μουσική, Δεδομένα): Όχι
Βάση Κινητού – Tablet: Όχι
Καρδιακοί παλμοί: Όχι
Σχέση μετάδοσης: 1:3
Βάρος: 58,30 κιλά
Διαστάσεις: 140 x 65 x 130  εκ.
Bluetooth: Όχι
Θήκη μπουκαλιού: Ναι
Ρουλεμάν: Σφραγισμένα
Άξονας: 25 χιλ.
Μανιβέλα: 30B, 170 χιλ.
Μετάδοση: Ιμάντας, 6 χαρακιών
Πετάλια: SDP διπλά
Χειρολαβές: Διπλές
Εγγύηση εργασίας: 1 έτος
Εγγύηση πλαισίου: 3 έτη
Εγγύηση λοιπών μερών: 3 έτη

416-016

Άλλα προϊόντα

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία