Βασισμένη σε μια ειδική φόρμουλα που συνδυάζει απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος και συμπύκνωμα, η Iso Whey προμηθεύει το σώμα σας με όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για γρήγορη και αρμονική μυϊκή ανάπτυξη. Είτε μιλάμε για μέταλλα, απαραίτητα και μη αμινοξέα είτε για πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας, είναι όλα στη σύνθεση αυτού του προϊόντος.

Με το ειδικό μείγμα συστατικών της, η Iso Whey θα σας βοηθήσει να εργάζεστε σκληρότερα και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα όταν προπονείστε, βελτιώνοντας τόσο την απόδοσή σας στο γυμναστήριο όσο και τα αποτελέσματα στο τέλος του. Με τη βοήθεια αυτού του συμπληρώματος, θα μπορέσετε να επιταχύνετε τον ρυθμό ανάπτυξης των μυϊκών ινών και των κυττάρων σας, υποστηρίζοντας συνεχώς τον εφοδιασμό τους με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Επιπλέον, λόγω της πλούσιας περιεκτικότητάς του σε πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας, αυτό το συμπλήρωμα μπορεί επίσης να βοηθήσει πολύ σε περιόδους αποκατάστασης, συμβάλλοντας στην αναγέννηση των κατεστραμμένων μυϊκών ινών μετά από πιο έντονη προπόνηση.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την Iso Whey

Η Iso Whey έχει πολύ γρήγορο ρυθμό απορρόφησης, αφομοιώνεται εύκολα και αφομοιώνεται στο σώμα και στους μυϊκούς ιστούς. Έτσι, αυτό το συμπλήρωμα επιταχύνει τη διαδικασία της πρωτεϊνοσύνθεσης στον οργανισμό, με σημαντική θετική επίδραση στην ανάπτυξη, τον ορισμό και τον όγκο των μυών σας. Για το λόγο αυτό, η Iso Whey θα συμβάλει σημαντικά στην καταπολέμηση του καταβολισμού, βοηθώντας το σώμα σας να εισέλθει στην αναβολική κατάσταση πιο γρήγορα και να τη διατηρήσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Σε ποιους συνιστάται η Iso Whey;

Η υψηλή περιεκτικότητά του σε αποτελεσματικές, εύκολα αφομοιώσιμες πρωτεΐνες, καθώς και σε αμινοξέα και μέταλλα καθιστούν την Iso Whey κατάλληλο συμπλήρωμα για όλους τους τύπους αθλητών, είτε μιλάμε για αρχάριους που αναζητούν καλύτερο μυϊκό όγκο και ευκρίνεια, είτε για έμπειρους που αναζητούν βελτίωση. στην απόδοσή τους στο γυμναστήριο ή σε μια πιο εύκολη και γρήγορη περίοδο αποθεραπείας.

Ποια είναι τα οφέλη της Iso Whey;

Ένα από τα πιο σημαντικά οφέλη αυτού του προϊόντος είναι η ικανότητά του να επιταχύνει και να βελτιώνει τη διαδικασία πρωτεϊνοσύνθεσης στον μυϊκό ιστό. Χάρη στην ταχύτερη και αποτελεσματικότερη αφομοίωση των πρωτεϊνών στο σώμα, οι μύες σας μπορούν να αναπτυχθούν πιο γρήγορα και πιο αρμονικά, υποστηρίζοντας τόσο τη δημιουργία νέων μυϊκών ινών και κυττάρων, όσο και την αναγέννηση κατεστραμμένων ή κατεστραμμένων.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο πλεονέκτημα αυτού του συμπληρώματος είναι η αυξημένη προσφορά του σε βασικά και μη απαραίτητα αμινοξέα, τα οποία θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο όχι μόνο στη διόγκωση των μυών σας, αλλά και στη βελτίωση της απόδοσής σας στο γυμναστήριο. Επιπλέον, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αμινοξέα

με διακλαδισμένη αλυσίδα (BCAA), η Iso Whey θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε ένα υψηλό επίπεδο ενέργειας και συγκέντρωσης κατά τη διάρκεια των προπονήσεων σας.

Δοσολογία:

Αναμείξτε 1 μεζούρα (27,5g) ISO WHEY με 300ml νερό ή γάλα.

Σερβίρετε το πρωί, μετά την προπόνηση ή οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας για να καλύψετε τις καθημερινές σας ανάγκες σε πρωτεΐνη.

Διατροφική αξία στα 55γρ 2 μεζούρες 

Ενεργειακή αξία 212,2 Kcal

(898,6 KJ)

Πρωτεΐνη 47,52gr

ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΑΣ 4,23gr εκ των οποίων Ζάχαρα 2,49gr

λίπη 3,68gr εκ των οποίων Κορεσμένα Λιπαρά Οξέα 2,80gr

Φυτικές ίνες 1,04gr

Νάτριο 0,06gr

Ασβέστιο 264 mg (33%*)

Κάλιο 220 mg (11%*)

Φώσφορος 165 mg (23,6%*)

Προφίλ αμινοξέων ανά μερίδα

Αλανίνη 2340 mg

Αργινίνη 1013 mg

Ασπαρτικό Οξύ 5112 mg

Κυστεΐνη 1099 mg

Γλουταμινικό Οξύ 7722 mg

Γλυκίνη 810 mg

Ιστιδίνη 742 mg

Ισολευκίνη 2408 mg

Λευκίνη 4571 mg

Λυσίνη 4151 mg

Μεθειονίνη 934 mg

Φαινυλαλανίνη 1416 mg

Προλίνη 2637 mg

Σερίνη 2412 mg

Θρεονίνη 3312 mg

Τρυπτοφάνη 796 mg

Τυροσίνη 1331 mg

Βαλίνη 2375 mg

*RDA - Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση

11-120

Άλλα προϊόντα

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία