Πρωτεινες Αυξησης Μυικης Μαζας

Κατασκευαστές

Δημοφιλή προϊόντα

ANABOLIC MASSTER 2.2kg (AMIX) Μεγαλύτερη προβολή

ANABOLIC MASSTER 2.2kg (AMIX)

Μη διαθέσιμο

62,90 € με Φ.Π.Α

Τιμή Καταστήματος:

67,90 €

Άλλες πληροφορίες

Μοναδικό και αποτελεσματικό συμπλήρωμα διατροφής που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους αθλητές με τις υψηλότερες απαιτήσεις. Η βάση του είναι υψηλής ποιότητας μείγμα πρωτεϊνών, υδατανθράκων και ένα αποκλειστικό "πακέτο" που αποτελείτε από ένα συνδυασμό συστατικών υψηλής θρεπτικής αξίας (Μονοϋδρική Κρεατίνη, Kre-Alkalyn®, CEE, L-Γλουταμίνη, L-αργινίνη-AKG, BCAA αμινοξέα, Tribulus terrestris).


 Αυτό είναι ένα τέλειο «ALL-IN-ONE" προϊόν, το οποίο περιλαμβάνει έναν συνδυασμό υψηλής απόδοσης και υψηλής ποιότητας πρώτων υλών. Το μείγμα της πρωτεΐνης  συνδυάζει πρωτείνη ορού γάλακτος, πρωτεΐνη βοδινού με υδρόλυση, δύο τύποι ορού γάλακτος που παράγονται από CFM ® μέθοδο (Cross-Flow μικροδιήθηση) και μοναδική επεξεργασία της ανταλλαγής ιόντων - Ion Exchange.

Η τελειότητα του φάσματος αμινοξέων από τα highlights του προϊόντος αμινοξέων από υδρολυμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος και αλβουμίνη αυγού.
Γεύσεις: Chocolate , Vannila.
Δοσολογία: Μία δόση 50γρ. σε 200-250ml νερό αμέσως μετά την προπόνηση και 1-2 δόσεις ανάλογα με τις διατροφικές μας ανάγκες ανάμεσα στα γεύματα.

10 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία