Μπάρες - Σοκολάτες Πρωτείνης

Κατασκευαστές

Δημοφιλή προϊόντα

GO PRO PROTEIN BAR 80gr (STACKER2) Μεγαλύτερη προβολή

GO PRO PROTEIN BAR 80gr (STACKER2)

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

3,70 € με Φ.Π.Α

Τιμή Καταστήματος:

4,10 €

Άλλες πληροφορίες

H Stacker 2 παρουσιάζει την GO PRO μια εξαιρετική και γευστική πρωτεϊνική μπάρα που περιέχει τουλάχιστον 30% υψηλής ποιότητας πρωτεϊνη.
Τα αθλήματα δύναμης και ιδιαίτερα το bodybuilding είναι πολλά περισσότερα από μια απλή προπόνηση. Είναι ένας τρόπος ζωής. Αρκετή προπόνηση, ανάπαυση και διατροφή είναι τα συστατικά της επιτυχίας. Ειδικότερα η σωστή διατροφή θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις γρηγορότερα μεγαλύτερους και δυνατότερους μυς και λιγότερο λίπος.
Η βάση της αθλητικής διατροφής είναι η πρωτεϊνη, η οποία είναι η βάση και το δομικό υλικό των μυών. Η GO PRO μας προσφέρει μεγάλη ποσότητα πρωτεϊνης με τον πιο υπέροχο και γευστικό τρόπο.

Με λίγα λόγια

  • Η GO PRO προσφέρει 30% πρωτεινη (24γρ. ανά μπάρα)
  • H GO PRO είναι σχεδιασμένη να γίνει η πιο γευστική πρωτεϊνική μπάρα.
  • H GO PRO έχει το χαμηλότερο ποσοστό λίπους συγκρινόμενη με τις υπόλοιπες Αμερικανικές μπάρες.
  • H GO PRO περιέχει καλά σχεδιασμένους υδατάνθρακες που ανεβάζει με σωστό τρόπο την γλυκόζη στους μυς.
  • H GO PRO είναι ένα υγιεινό σνακ για αθλητές δύναμης.
     
Η GO PRO αποδεικνύει άλλη μια φορά ότι η Stacker 2 έκανε την καλύτερη δουλειά και στο θέμα της γεύσης. Αυτό που θα νιώσεις με την πρώτη δαγκωματιά είναι σοκολάτα γάλακτος με μια ελαφρά τραγανή επικάλυψη η οποία δεν επιτρέπει στο εσωτερικό της μπάρας να λιώνει εύκολα το καλοκαίρι.
Μπορείς να απολαμβάνεις την GO PRO οποιαδήποτε στιγμή. Αν κάποια στιγμή παραλείψεις το πρωινό σου, σαν σνακ ανάμεσα στα γεύματα ή ακόμα καλύτερα λίγο πριν το γυμναστήριο προκειμένου να αποκτήσεις επιπλέον ενέργεια. Χάριν στον ιδανικό συνδυασμό πρωτεινης/υδατάνθρακα η GO PRO είναι η καλύτερη λύση για κάθε περίπτωση.
Δοσολογία: 2-3 μπάρες  ημερησίως ανάλογα με τις διατροφικές μας ανάγκες.
 

9 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία