Λιποδιαλυτικά - Προιόντα Αδυνατίσματος

Κατασκευαστές

Δημοφιλή προϊόντα

STACKER 4, 100 caps (STACKER2) Μεγαλύτερη προβολή

STACKER 4, 100 caps (STACKER2)

13-013

Νέο προϊόν

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

29,90 € με Φ.Π.Α

Τιμή Καταστήματος:

32,90 €

Άλλες πληροφορίες

To Stacker 4 είναι ένα θερμογενετικό λιποδιαλυτικό που συνδυάζει τα πιο ποιοτικά και αποτελεσματικά, ενεργά συστατικά. Ειδικά σχεδιασμένο για να μειώνει το σωματικό λίπος, διατηρώντας παράλληλα ανέπαφη τη μυϊκή μάζα. Είναι φυσικό άλλωστε να για τους αθλητές να θέλουν να διατηρήσουν τη μυϊκή μάζα που απέκτησαν θέλοντας παράλληλα να έχουν αυξημένη ενέργεια και μεταβολισμό, μειωμένη όρεξη κι επιθυμία για ακατάστατα γεύματα ώστε να μειώσουν το συσσωρευμένο λίπος.

Με τον κατάλληλο συνδυασμό υψηλής ποιότητας ενεργών συστατικών και ακολουθώντας παράλληλα μια ισορροπημένη διατροφή κι ένα πρόγραμμα άσκησης, το Stacker 4 εγγυημένα θα τονώσει το μεταβολικό ρυθμό του σώματος, παράγοντας ακόμα περισσότερες καύσεις κατά τη διάρκεια αλλά και πολύ μετά την προπόνηση.
Το Stacker 4 στοχεύει μόνο στο ήδη υπάρχον σωματικό λίπος, χωρίς να επηρεάζει την διάθεση, την ενεργητικότητα αλλά και τη μυϊκότητα του αθλητή, προσφέροντας μόνο πνευματική συγκέντρωση, περισσότερο ιδρώτα, αποβολή τοξινών και περιττών υγρών από το σώμα και τελικά ένα πιο σφιχτό και γραμμωμένο σώμα.

Δοσολογία: 1 κάψουλα το πρωί και άλλη 1 πριν την προπόνηση.

10 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία