Υδατάνθρακες

Κατασκευαστές

Δημοφιλή προϊόντα

WAXYGO 2kg (AMIX) Μεγαλύτερη προβολή

WAXYGO 2kg (AMIX)

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

25,00 € με Φ.Π.Α

Τιμή Καταστήματος:

27,90 €

Άλλες πληροφορίες

ο WaxyGo! Είναι ένα μοναδικό, χωρίς ζάχαρη προϊόν, το οποίο περιέχει υψηλής ποιότητας μακράς αλυσίδας σύνθετους υδατάνθρακες που προέρχονται από ειδικά επεξεργασμένο, υψηλού μοριακού βάρους, κηρώδες άμυλο αραβοσίτου.

Στην πραγματικότητα το κηρώδες καλαμπόκι-άμυλο έχει ένα μοριακό βάρος μεγαλύτερο από την μαλτοδεξτρίνη και την δεξτρόζη,έτσι έχει την ικανότητα να κινείται από το στομάχι πιο γρήγορα από ότι η δεξτρόζη και η μαλτοδεξτρίνη!
 
Το WaxyGo είναι φυσικό προιόν με υψηλή περιεκτικότητα σε πολυμερές glukose αμυλοπηκτίνη, υψηλού μοριακού βάρους, με υψηλή περιεκτικότητα και εξαιρετικά απορροφήσιμη,γιατί είναι διακλαδισμένος πολυσακχαρίτης και είναι επίσης ότι καλύτερο για γρήγορη επαναφόρτιση σε αποθέματα ενέργειας.
Επιπλέον το WaxyGo έχει μια πολύ χαμηλή οσμωτικότητα που επιτρέπει να περάσει γρήγορα και εύκολα στην κυκλοφορία του αίματος ανέπαφο.
WaxyGo! Είναι μια ιδανική πηγή υδατανθράκων για αθλητές σε κάθε επίπεδο.


Οφέλη: Εξαιρετικά ταχεία απορρόφηση !
          
Χωρίς δυσφορία στο στομάχι !
          
Καλύτερο από μαλτοδεξτρίνη και δεξτρόζη !
           
Ταχύτερη αναπλήρωση του γλυκογόνου !
           Χωρίς 
 Ζάχαρη & χωρίς γλουτένη !

Συνιστώμενη χρήση: Η βασική δόση είναι 75g (2 κουταλιές).

  Χρησιμοποιήστε 1-3 μερίδες την ημέρα, ανάλογα με την καθημερινή ανάγκη των υδατανθράκων σας. Πάρτε πριν από την προπόνηση για να γεμίσουν οι αποθήκες γλυκογόνου των μυών για μεγαλύτερη αντοχή κατά τη διάρκεια της προπονήσης και αμέσως μετά την προπόνηση για την ανασύσταση των μυών,την αναπλήρωση του γλυκογόνου με αποτέλεσμα την καλύτερη αποκατάσταση των μυών που διαρκεί για ώρες.
Το προιόν είνα άγευστο !

1 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία